Om oss

Pizza with an attitude

På Bulldog Kitchen brinner vi för god mat. Här serverar vi napolitansk pizza på ett eget och unikt sätt. Efter år av experimenterande har vi lyckats komponera en deg i absolut toppklass och med helt egen touch.

Till oss kan du komma och umgås, njuta av drinkar i baren eller bjuda ut någon på en exklusiv middag. På menyn finner ni unika smaker med touch av Napoli och en atmosfär hämtad direkt från det ständigt pulserande New York. På Bulldog Kitchen tar vi tillvara på det kulinariska arvet och har samtidigt adderat en rejäl dos WOW-faktor. Välkomna!

The mastermind

Årets pizzakock 2023

Wally Munteanu har varit aktiv inom restaurangbranschen sedan mitten av 80-talet och kan med stolthet kalla sig licensierad napolitansk pizzabagare, även om de flesta känner igen honom som boxningscoach åt några av sportens främsta namn.

”Vår slogan “Pizza with an attitude” summerar bra vad det handlar om. Vi kör med en tuff attityd vilket märks på maten. Från min karriär som coach vet jag att inget kommer gratis, man måste gå in helhjärtat. Det är den attityden en fighter måste ha i ringen och det är den attityden vi går in med på Bulldog Kitchen”
sv_SESV

Gott Nytt År

God Jul
Från Oss

STÄNGT JUL
STÄNGT JULDAGEN

Trevlig
Valborg

STÄNGT PÅ PÅSKAFTON

Glad alla hjärtans dag

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

NYHET

NY PIZZA - Green Queen
Rökig auberginekräm, mozarella, gremolata, marinerade körsbärstomater, ricotta, fänkål, rotfruktschips

LUCIA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DInner

för 2 personer 250:-/st

Sveriges Nationaldag

Vi använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen av vår webbplats. Läs mer om cookies