Om oss

Pizza with an attitude

På Bulldog Kitchen brinner vi för god mat. Här serverar vi napolitansk pizza på ett eget och unikt sätt. Efter år av experimenterande har vi lyckats komponera en deg i absolut toppklass och med helt egen touch.

Till oss kan du komma och umgås, njuta av drinkar i baren eller bjuda ut någon på en exklusiv middag. På menyn finner ni unika smaker med touch av Napoli och en atmosfär hämtad direkt från det ständigt pulserande New York. På Bulldog Kitchen tar vi tillvara på det kulinariska arvet och har samtidigt adderat en rejäl dos WOW-faktor. Välkomna!

Chef

The mastermind

Wally Munteanu har varit aktiv inom restaurangbranschen sedan mitten av 80-talet och kan med stolthet kalla sig licensierad napolitansk pizzabagare, även om de flesta känner igen honom som boxningscoach åt några av sportens främsta namn.

”Vår slogan “Pizza with an attitude” summerar bra vad det handlar om. Vi kör med en tuff attityd vilket märks på maten. Från min karriär som coach vet jag att inget kommer gratis, man måste gå in helhjärtat. Det är den attityden en fighter måste ha i ringen och det är den attityden vi går in med på Bulldog Kitchen”